Camponotus chilensis

Price 350,00 

Camponotus chilensis jest jedną z najczęściej występujących mrówek w Chile.
Występują na obszarach górskich do 1200m.

Out of stock

Kolonia mrówek Camponotus chilensis

  • Nazwa łacińska: Camponotus chilensis
  • Poziom utrzymywania: Łatwy
  • Pochodzenie: Argentyna, Chile, Peru
  • Królowa: Rozmiar: 13 – 14 mm
  • Robotnica: Rozmiar: 5 – 12 mm
  • Odżywianie: Owady ( muszki owocowe,  świerszcze, karaczany itp. ) oraz miód i owoce
  • Wilgotność: Arena: 50 – 70% Gniazdo: 50 – 70%
  • Temperatura: Arena: 20 – 26 ° C Gniazdo: 20 – 26 ° C

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Camponotus chilensis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *